Nume
Parola
Vizualizări: 1742
CCI invită agenţii economici să participe la prezentarea companiei „SolarTech Energy”
Chisinau, 26 Iunie 2012 — CCI invită agenţii economici să participe la prezentarea companiei „SolarTech Energy”, care va avea loc pe data de 27 iunie 2012, la orele 10-00, în incinta Şcolii Profesionale Nr. 9, pe adresa: mun. Chişinău, str. Ion Pelivan, nr. 30.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate:
- panouri solare
Energia solară este previzibilă anual şi poate acoperi până la 90% din consumul necesar, în funcţie de tehnologia utilizată. Reducerea şi optimizarea costului pentru energie în cadrul companiei Dvs este primul pas. Având o atitudine ”verde” – diminuarea gradului de poluare – ea va constitui pentru întreprinderea Dvs nu doar o sursă de economie, ci și un plus de imagine, cu care să vă mândriți. Compania ”Solartech Energy” propune panouri solare ce pot fi amplasate pe terenul din jurul companie sau pe acoperişul clădirii.
- vopsea ThermaCote
Economiseşte energia – prin sporirea nivelului de izolare a clădirilor comerciale şi caselor de locuit. Atunci când este utilizată ca plic termic primar (PTE), ThermaCote sigilează structura şi minimizează acumularea de căldură solară/radiant. ThermaCote protejează/izolează împotriva umezelii, transferului termic, punţilor termice şi conductibilității. De asemenea, permite să fie eliminată umiditatea. ThermaCote este o barieră superioară reflectorizantă şi termică, care oferă avantajul suplimentar de protejare a materialelor de acoperire contra deteriorării şi extinde perioada de exploatare a unui acoperiş. Din cauza căldurii solare, temperatura din mansarde este mare, iar aplicarea vopselei ThermaCote permite reducerea temperaturii, dar reducerea cu până la 40% a costului pentru încălzire şi răcire.
Prezentarea are drept obiectiv familiarizarea reprezentanţilor companiilor de construcţie, arhitecţilor, companiilor ce activează în domeniul energiei regenerabile, distribuitorilor de vopsele, etc. cu produsele de ultimă oră ale firmei „Solartech Energy”, cu modalitatea de aplicare şi modul utilizare.

Înregistrare și confirmări:
e-mail: dre@chamber.md
tel: 23 87 70, fax: 22 13 91.
Responsabili: Inga Leontean, Viorel Eremia
Participarea este gratuită.
www.chamber.md