Nume
Parola
Vizualizări: 2706
Au început lucrările din cadrul proiectului implementat în or. Cmişlia
Ciimişlia, 20 Iunie 2012 — Agenţia de Dezvoltare Regională Sud în parteneriat cu primăria Cimişlia au startat în a doua jumătate a lunii iunie a doua parte a proiectului ,,Reparaţia capitală a sistemului de canalizare, staţiilor de pompare şi a staţiei de purificare din or. Cimişlia". Costul părţii a doua a proiectului se ridică la 5 022 000 lei, şi constă în reparaţia unei porţiuni din sistemul de canalizare a oraşlui. Prima parte a proiectului, finisată în lna noibrie 2011 a constat din aprovizionarea locuitorilor comunei Ecaterinovca cu apă şi canalizare.

Reprezentanţii ADR Sud, managerul de proiect, antreprenorul, responsabilul tehnic şi autorul de proiect au efectuat astăzi, 15 iunie o vizită de monitorizare la lucul demarării lucrărilor. În prezent se execută lucrări de montare a reţelei de canalizare de la staţia de pompare până la staţia de epurare. În procesul de lucru au fost depistate unele aspecte problematice - nivelul înalt al apelor subterane. Pe o lungime de 270 m, la adâncimea de 1,3 m canalul este inundat de apele subterane.
ADR Sud împreună cu autorul de proiect şi antreprenorul au asigurat că vor identifica soluţii pentru depăşirea problemei date. Lucrările în cadrul proiectului se preconizează a se finisa în prima jumătate a lunii iulie.