Nume
Parola
Vizualizări: 2728
Campanie naţională de colectare a datelor în domeniul Eficienţei Energetice(EE)
Regiunea de Sud, 20 Iunie 2012 — Ministerul Dezvoltărtii Regionale şi Construcţiilor în colaborare cu Ministerul Economiei şi Agenţia Naţională de Eficienţă Energetică organizează în perioada 14 iunie -14 iulie 2012 o campanie naţională de colectare a datelor în diferite domenii prioritare, în special în domeniul Eficienţei Energetice (EE) a clădirilor publice. Colectarea datelor va fi efectuată la nivelul APL I şi II prin intermediul chestionarelor elaborate de experţi în domeniul eficienţei energetice. Colectarea datelor este necesară pentru elaborarea unui studiu regional în acest domeniu şi includerea unei noi priorităţi „Eficienţa energetică a clădirilor publice" în Strategia de Dezvoltare Regională Sud.

În acest context Agenţia de Dezvoltare Regională Sud, cu suportul Agenţiei de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ), Vă invită la sesiunea de instruire pentru colectarea datelor în domeniul eficienţei energetice. La eveniment va fi, de asemenea, prezentată Strategia Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării (SUERD).
Agenda evenimentelor care se vor Resfăşura în Regiunea de Sud o găsiţi pe pagina oficială a Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud www.adrsud.md