Nume
Parola
Vizualizări: 1979
ODIMM susţine familiile cu mulţi copii
Chisinau, 1 Iunie 2012 — Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM (ODIMM) a celebrat la 17 mai 2012, 5 ani de activitate şi susţinere a antreprenoriatului autohton în R. Moldova.

La evenimentul de celebrare, ODIMM a lansat campania de ajutorare a Familiei Frunză, care are 13 copii şi este originară din satul Rădoaia, rl. Sângerei.

Această familie îşi creşte copiii în armonie şi înţelegere, iar părinţii Elvina şi Mihai, neavând un venit suficient, nu le pot asigura copiilor un trai decent.

Cu mijloacele financiare colectate la evenimentul de celebrare „5 ani de activitate ODIMM” şi cu suportul colectivului ODIMM, familia Frunză a primit un frigider.

De asemenea, este salutabilă implicarea agenţilor economici, beneficiari ai Programelor de Stat, care s-au alăturat iniţiativei ODIMM în special Dna Zavulan Liliana, Director SRL ,,Zavulan &Co” şi Dna Elena Snegur, Director SRL „Plovdiv-Len”, care au oferit sprijin acestor copii sub formă de: produse alimentare, rechizite şcolare, hăinuţe, jucării şi alte resurse necesare copiilor.

La 31 mai curent, reprezentanţii ODIMM în comun cu partenerii au vizitat familia Frunză şi le-au oferit bunurile donate.

Menţionăm, că ODIMM va susţine în continuare familiile cu mulţi copii, iar aportul sectorului privat în asemenea acţiuni este doar binevenit.

Pentru mai multe detalii şi propuneri, ne puteţi contacta la numărul de telefon 22-53-84.

Serviciul de presă ODIMM
Telefon: 22 53 84
Email: events@odimm.md