Nume
Parola
Vizualizări: 2209
Socialiştii au organizat acţiuni de sărbătoare pentru mai mult de 5000 de copii din 9 raioane ale Moldovei
1 Iunie 2012 — Astăzi, la Ungheni, aripa tînără a Partidului Socialiştilor din Republica Moldova «Garda Tînără» a organizat o manifestare de sărbătoare prilejuită de Ziua Mondială a Copilului.

Evenimentul a avut loc în parcul central al oraşului, unde din tot oraşul au venit mai mulţi copii împreună cu părinţii lor. Pentru ei a fost organizat un program distractiv, care a inclus o varietate întreagă de concursuri. Fiecare copil participant la eveniment a primit cîte un cadou plăcut din partea tinerilor gardişti.

Pentru a-i felicita pe copii şi pe părinţii lor cu ocazia sărbătorii, în oraş a venit cu o vizită liderul Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, care s-a plimbat prin tot parcul, acordînd atenţie fiecărui copilaş. El a vizitat grădina zoologică improvizată, concursurile pentru copii, turneul de şah, făcînd fotografii şi comunicînd cu copiii.

În cuvîntul său de felicitare, Igor Dodon a menţionat că anume copiii sunt viitorul nostru, despre care nu trebuie să uităm nicicînd.

«Ei ne sunt viitorul şi nu trebuie să uităm că ziua de 1 iunie este nu doar sărbătoarea copiilor, ci o posibilitate în plus de a atrage atenţia întregii societăţi asupra problemelor acestora, acordîndu-le cele mai necesare lucruri – protecţia, grija şi atenţia noastră», a spus Igor Dodon.

Măsuri similare au mai fost organizate de Garda Tînără în alte 9 localităţi mari ale Moldovei. În decursul întregii zile, tinerii gardişti vor felicita mai mult de 5 mii de copii şi părinţi ai acestora.