Nume
Parola
Vizualizări: 3198
IDIS „Viitorul” lansează ediţia 23 a Monitorului Economic
1 Iunie 2012 — IDIS “Viitorul” anunţă lansarea unei noi ediţii a „Monitorului Economic: analize şi prognoze trimestriale”, marţi, 5 iunie, ora 10.00, în sala de conferinţe a Institutului, etajul II, situat pe strada Iacob Hâncu 10/1.

În acest număr experţii se vor referi la mai multe aspecte economice cu impact direct asupra cetăţenilor, printre care: o presiune mai mare asupra preţurilor produselor agricole, recesiune în transport şi stagnare în construcţii, o inflaţie de circa 5,8%, ritmuri mai lente de creştere a economiei mondiale şi altele.
La dezbateri sunt invitaţi oficiali de la Ministerul Economiei, Ministerul Finanţelor, Banca Naţională a Moldovei, Biroul Naţional de Statistică, precum şi mass-media.

Din anul 2004, Monitorul Economic produce cu regularitate predicţii economice, analize de impact, constituind o platformă de reflecţie asupra tranziţiei din Republica Moldova. Caracterul aplicat al analizelor şi recomandărilor de politici, făcute de experţii IDIS „Viitorul”, ajută la o mai bună înţelegere asupra tranziţiei din Republica Moldova.

Mai multe detalii aflaţi la coordonatorul relaţii publice, Diana Lungu la numărul de telefon 22 18 44 sau e-mail: diana.lungu@viitorul.org