Nume
Parola
Vizualizări: 2626
Dna Valentina Buliga, ministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei a participat astăzi la sărbătoarea prilejuită de finisarea anului de studii la Liceul Teoretic ”Grigore Vieru” din comuna Iurceni, raionul Nisporeni
31 Mai 2012 — În mesajul adresat elevilor, dna Valentina Buliga a menţionat importanţa procesului educaţional în dezvoltarea şi cultivarea unei personalităţi, precum şi în atingerea obiectivelor personale ale fiecăruia.

Dna ministru a definit copilăria și anii de școală ca fiind cea mai frumoasă şi nevinovată perioadă din viaţa omului. Este vîrsta libertăţii, fericirii, zîmbetului şi jocului, a spus dna Valentina Buliga.

Cuvinte de mulțumire și gratitudine, dna ministru a adresat părinților și profesorilor, menționînd că prin interacţiunea cu familia și școala, copiii reuşesc să-şi descopere capacităţile şi să le valorifice. Atît mediul familial, cît și cel școlar îi stabilesc vectorul vieţii, îi înrădăcinează valori şi aspiraţii pentru a depăşi dificultăţile şi aşi realiza scopurile.

În context, dna ministru a înmînat administrației școlii o diplomă pentru finisarea cu succes a anului de studii și a donat un lot de carte bibliotecii instituției.

La rîndul său, administrația școlii a oferit diplome de merit elevilor care au obținut rezultate remarcabile la învățătură pe parcursul acestui an.

Sărbătoarea a fost întregită de un recital de cîntece, poezii și cuvinte de mulțumire adresate profesorilor de către clasele absolvente ale ciclului primar, gimnazial și liceal.

Autor: Ministerul Muncii, Protectiei Sociale si Familiei

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă