Nume
Parola
Vizualizări: 3208
Dirk Niebel, Ministrul Federal German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare, va vizita spitalul Regional din Orhei
23 Mai 2012 — În perioada 29-30 mai 2012 în Republica Moldova, se va afla în vizită oficială dl. Dirk Niebel Ministrul Federal German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare, marcând astfel 20 de ani de la stabilirea relaţiilor de cooperare moldo-germane.

În cadrul vizitei, domnia sa va avea întrevederi cu ministrul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, Marcel Răducan, precum și va vizita Spitalul Regional din Orhei.

Spitalul Regional din Orhei a fost ales ca obiect al vizitei Ministrului Federal German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare, dl. Dirk Niebel, datorită faptului că a atras în ultimii trei ani investiţii importante, inclusiv din fonduri germane pentru cooperare tehnică şi financiară. Agenţia de Dezvoltare Regională Centru, în parteneriat cu Agenţia de Cooperare Internaţională a Germaniei(GIZ), desfăşoară un proiect de creştere a eficienţei energetice spitalului.

Întrevederea dl. Dirk Niebel cu administrația și angajații spitalului din Orhei va avea loc pe 30 mai, ora 10:30, în scuarul maternităţii Spitalului Regional din Orhei, str. Vasile Lupu 17. La eveniment vor mai participa reprezentanții delegației germane circa 35 de persoane, funcţionari publici, oameni de afaceri şi jurnalişti, precum și administrația publică centrală din raionul Orhei, administrația publică locală din orașul Orhei, partenerii de dezvoltare și reprezentanții instituțiilor mass-media din localitate.

Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) oferă transport tur-retur jurnaliștilor, precum și va asigura traducerea consecutivă română-germană. Pentru confirmarea participării, formați numărul de telefon 222470 sau scrieți pe adresa electronică tatiana.bilba@giz.de, administrator de proiect Tatiana Bîlba. Confirmarea participării se face pînă până vineri, 25 mai 2012, ora 16:00.

Autor: GIZ/Modernizarea serviciilor publice locale in RM

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă