Nume
Parola
Vizualizări: 946
Invitaţie la şedinţa ordinară a Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord
Bălți, 18 Mai 2012 — Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor (MDRC) și Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) organizează ședința ordinară a Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord (CRD Nord).

Ședința va avea loc vineri, 18 mai 2012, începînd cu ora 14.30.

Locul desfășurării: sala de ședințe de la „Registru” (etaj 1), Piața Vasile Alecsandri, 8A, mun. Bălți.

La ședința CRD Nord vor participa reprezentanți MDRC, membrii CRD Nord, specialiști de la ADR Nord.

Sînt invitați jurnaliștii.

Şedinţa va fi prezidată de preşedintele CRD Nord, Ion PAREA, şi va avea incluse în ordinea de zi următoarele subiecte:

1. Audierea Raportului de evaluare a notelor conceptuale a proiectelor depuse în cadrul Apelului de Propuneri de Proiecte și stabilirea listei proiectelor prioritare;

2. Audierea raportului privind implementarea proiectelor de dezvoltare regională;

3. Actualizarea Strategiei de Dezvoltare Regională Nord şi elaborarea Planului Operaţional Regional Nord 2013-2015.

În cadrul ședinței, vor avea loc dezbateri pe marginea Raportului de evaluare a notelor conceptuale de propuneri de proiecte, care urmează a fi aprobat de către membrii CRD Nord.

Prima ședință a noii componențe a CRD Nord a avut loc în data de 13 septembrie 2011. Ultima ședință a avut lor în data de 19 ianuarie 2012.

Date de contact pentru informații suplimentare: tel. (231) 6-19-80; e-mail: adrnord@gmail.com.

CRD Nord este structura regională deliberativă, fără personalitate juridică, constituită în vederea elaborării, coordonării şi monitorizării politicii de dezvoltare regională la nivelul Regiunii de Dezvoltare Nord (RDN), formate din municipiul Bălţi şi raioanele Briceni, Donduşeni, Drochia, Edineţ, Făleşti, Floreşti, Glodeni, Ocniţa, Rîşcani, Sîngerei şi Soroca. Consiliul Regional are 48 de membri, fiind alcătuit din preşedinţii raioanelor componente, primarul municipiului Bălţi şi cîte un reprezentant al asociaţiilor de primari, societăţii civile şi sectorului privat din fiecare raion şi municipiu al RDN. Membrii Consiliului Regional îşi exercită atribuţiile cu titlu gratuit. Mai multe detalii despre CRD Nord se găsesc aici: http://adrnord.md/pageview.php?l=ro&idc=232&

www.adrnord.md