Nume
Parola
Vizualizări: 1749
Peste 40 de agenţi economici îşi promovează mărfurile la Expo-târgul universal “Primăvara la Bălţi”
Balti, 12 Mai 2012 — Peste 40 agenți economici din diferite regiuni ale țării şi din diverse ramuri ale economiei naţionale participă la ediția a V-a a Expoziţiei universale „Primăvara la Bălţi”, care se desfășoară în perioada 11-13 mai 2012, în incinta Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din mun. Bălți. Expo-târgul este organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei în comun cu Primăria municipiului Bălţi, cu susținerea companiilor SRL „Polimobil” şi ÎM „Fashion Group” SRL.
La inaugurarea manifestării, directorul filialei Bălţi a CCI, Galina Codiţa, a menţionat că Expo-târgul „Primăvara la Bălţi,”, care a devenit deja tradițional, reprezintă un instrument de acces la diverse resurse pentru creşterea calităţii şi competitivităţii produselor autohtone. El oferă agenţilor economici posibilitatea de a găsi noi parteneri de afaceri, a discuta cu experţi în domeniu, a face schimb de experiență și a se familiariza cu cele mai bune practici în dezvoltarea unui business de succes.
Mesaje de salut pentru cei prezenţi au avut şi Marina Covali, viceprimar de Bălţi, Valeh Mamedov, director comercial al SRL „Polimobil,” Victoria Podlisnic, manager al ÎM ”Fashion Group” SRL, Nicolae Uncuţă, reprezentantul Oficiului Teritorial Bălţi al Cancelariei de Stat.
Pe o suprafață expoziţională de 600 m2 și-au expus produsele și serviciile companii precum: ”Agrosmix Grup” SRL,”Apa Bună” SRL, ”Iuvas” SRL, SC STA ”Interterm” SRL, ”Harvit Pro” SRL, ”Los Transfer” SRL, ”Maican-Com” SRL, ”Melenas-Com” SRL, FPC ”Tabita Com” SRL, ”Valul Traian” SRL ş.a.
Programul de afaceri al expoziției include ateliere de lucru, întrevederi bilaterale, prezentări de proiecte şi companii, degustări, master-class.
Menţionăm, că în perioada 18-20 mai 2012, filiala Bălţi a CCI va desfăşura prima ediţie a Expo-târgului universal „Primăvara la Făleşti”.
www.chamber.md