Nume
Parola
Vizualizări: 978
Pe 8 mai va avea loc lansare a proiectului Twinning „Dezvoltarea capacităţilor în domeniul dezvoltării regionale în Republica Moldova”
Chișinău, 7 Mai 2012 — Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor Vă invită la Conferința de lansare a proiectului Twinning „Dezvoltarea capacităţilor în domeniul dezvoltării regionale în Republica Moldova”. Proiect finanțat de Uniunea Europeană ce va fi implementat cu sprijinul ministerelor omoloage din Franța, România, Lituania, Letonia etc.

Scopul proiectului este de a impulsiona și a sprijini dezvoltarea și implementarea politicii de dezvoltare regională în țara noastră.

La eveniment vor participa Marcel RĂDUCAN, ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Dirk SCHUEBEL, Șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, E.S. Gérard GUILLONNEAU, Ambasadorul Franței în Republica Moldova, E.S. Marius Gabriel LAZURCA, Ambasadorul României în Republica Moldova, precum și partenerii implicaţi în implementarea proiectului Twinning. De asemenea, vor fi prezenți reprezentanții administrațiilor publice centrale, regionale şi locale.

Amintim că Twinning-ul a fost conceput ca un instrument de cooperare administrativă țintită pentru sprijinirea țărilor candidate și din vecinătatea UE.

Evenimentul va avea loc marți, 8 mai 2012, ora 09.30, în incinta hotelului „Vis Pas”, mun. Chișinău, str. Alexandru Lăpușneanu, 26.

Invităm reprezentanții instituțiilor mass-media.

Serviciul de presă
al Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor