Nume
Parola
Vizualizări: 4000
Tîrgul de ONG-uri “Implică-te local împreună cu ONG-ul tău” desfăşurat la Rezina
Rezina, 7 Mai 2012 — La 5 mai 2012, Comitetul Internaţional pentru Diplomaţie Civică a organizat un tîrg de ONG-uri în raionul Rezina, “Implică-te local împreună cu ONG-ul tău” destinat organizaţiilor non-guvernamentale din Rezina, Şoldăneşti, Camenca şi Rîbniţa.

Scopul evenimentului a fost de a promova activitatea şi vizibilitea ONG-urilor din aceste raioane, de a socializa şi de a face schimb de contacte între participanţi şi vizitatori. Cele 13 organizaţii prezente la tîrg au avut ocazia să îşi expună activitatea, aceasta fiind reflectată în pliante, broşuri, proiecţii video, cărţi etc.
“Am rămas impresionată de acest eveniment. Este pentru prima dată cînd particip la un tîrg de ONG-uri, pentru că organizaţia pe care o reprezint este la început de drum. Aş dori să se mai organizeze un asemenea eveniment, unde să cunosc experienţa altor grupuri din societatea civilă” a menţionat Anna Grabco, din partea Grupului de Iniţiativă “Istina” r-nul Camenca.
Alexandru Melnic membru al CLCT Sănătăuca : “A fost frumos. Împreună cu colegii mei, am avut ocazia să facem schimb de date cu alţi participanţi la tîrg. De asemenea, am fost bucuroşi să ne reprezentăm organizaţia noastră”.
Aducem sincere mulţumiri pentru susţinerea şi suportul adus la organizarea acestui tîrg Primăriei r. Rezina şi l/t “Alexandru cel Bun” din acelaşi oraş.
Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului „Participarea Tinerilor prin Activarea Cetăţeniei la Integrare Socială”, graţie suportului financiar oferit de către Black Sea Trust, un proiect al German Marshall Fund al Statelor Unite ale Americii.