Nume
Parola
Vizualizări: 1790
25 de companii participă la I ediție a Expo-târgului „Primăvara la Sângerei”
Balti, 4 Mai 2012 — În perioada 4 - 6 mai 2012, filiala Bălţi a Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei în comun cu Primăria şi Consiliul raional Sângerei, organizează prima ediția a Expo-târgului universal ”Primăvara la Sângerei”, prilejuit de hramul localității. La eveniment participă 25 de agenți economici din mun. Chișinău, Bălți, precum și din Sângerei, Râbnița şi Ceadâr- Lunga.
La inaugurarea manifestării, directorul filialei Bălţi a CCI, Galina Codiţa, a menționat că Expo-târgul universal ”Primăvara la Sângerei” are scopul de a susține întreprinzătorii prin extinderea pieţii de desfacere și familiarizarea consumatorilor cu produsele și serviciile autohtone. ”Participarea agenților economici din țară la această manifestare va contribui la inițierea și dezvoltarea parteneriatelor de afaceri. Sperăm că târgul va deveni tradițional și că atât expozanții, cât și vizitatorii vor valorifica pe deplin oportunitățile oferite de el”.
În alocuțiunea sa, Vasile Doga, primarul orașului Sângerei, a mulțumit filialei Bălți a CCI pentru inițiativa de a organiza I ediție a expoziției, fiind sigur că, aceasta va întregi atmosfera de sărbătoare prilejuită de Hramul orașului.
Mesaje de salut pentru cei prezenți la inaugurare au avut și Vitalie Tabarcea, vicepreședintele raionului Sângerei, Ion Bîrsan, reprezentantul Oficiului Teritorial Bălți al Cancelariei de Stat.
Expoziția își desfășoară lucrările pe piaţa din centrul oraşului Sângerei. Aici este expus un sortiment bogat de produse de înaltă calitate, la preţuri competitive. Printre întreprinderile participante sunt: ”Iuvas”, ”Gelibert”, ”Maicom Com”, ”Melenas Com”, ”Nina Avidon”, ”EuroCreditBank”, ”Kîvrac”, ”Starnet Sângerei”, ”Moldtelecom Sîngerei” ș.a. Salonul ”Artizana” este prezent cu meșteri populari din mun. Bălți și or. Sângerei. De asemenea, în cadrul campaniei publice de sensibilizare a consumatorilor, „STOP Pirateria și Contrafacerea”, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală va informa vizitatorii despre pașii către un produs autentic și regulile ce trebuie să fie cunoscute de fiecare pentru a nu-și pune viața și sănătatea în pericol.
Menționăm că, în perioada 11-13 mai 2012, filiala Bălți a CCI va desfășura ediția a V-a a Târgului ”Primăvara la Bălți”.
www.chamber.md