Nume
Parola
Vizualizări: 2734
10 întreprinzători începători din Moldova și România însușesc managementul resurselor umane
Chisinau, 25 Aprilie 2012 — Un grup de 10 întreprinzători începători din Moldova și România participă la workshop-ul „Managementul resurselor umane şi al echipei”, care se desfășoară în perioada 24 - 25 aprilie 2012, la Chişinău, în cadrul Proiectului „Cooperarea economică Renania-Palatinat – Europa de Sud-Est”, finanțat de Guvernul Germaniai. Participanții vor prelua experiența germană în domeniu, pentru a fi aplicată la propriul business.

Pe parcursul a două zile, experţii germani de la Camera Meşteşugarilor din Koblenz, Jutta Baden și Hans-Georg Buellesbach, precum și coordonatorul proiectului, Boris Parvanov, își vor împărtăși cunoștințele referitor la conducerea unei întreprinderi, organizarea și dezvoltarea ei.
Seminarul face parte dintr-un șir de activități destinate întreprinzătorilor şi maiştrilor tineri, care se află în primii 2 ani de activitate.
Manifestarea este desfășurată de Biroul Balcanic al Clasei de Mijloc şi organizaţiile membre din Moldova și România ale acestuia, printre care se numără și Camera de Comerţ şi Industrie.
Biroul Balcanic al Clasei de Mijloc este o organizaţie internaţională ce are ca membri camere, asociaţii şi uniuni care reprezintă clasa meşteşugărească de mijloc din Germania şi din Europa de Sud – Est. Scopul Biroului este susţinerea întreprinderilor mici şi mijlocii, ridicarea nivelului de prestare a serviciilor oferite acestora pentru a facilita accesul pe piața europeana.
www.chamber.md