Nume
Parola
Vizualizări: 1725
La Edineț a fost inaugurată ediția a III-a a Târgului “Accentele primăverii”
Edinet, 12 Aprilie 2012 — În preajma sărbătorilor de Paști, 30 de agenți economici din diferite regiuni ale țării participă la ediția a III-a a Târgului Expozițional Universal “Accentele primăverii 2012”, care se desfășoară în perioada 12-13 aprilie 2012, la Edineţ. Evenimentul este organizat de filiala Edineţ a Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei în comun cu Primăria şi Consiliul raional Edineţ.
La inaugurarea expoziției, directorul filialei Edineț a CCI, Ina Stanciu, a menționat că manifestarea are scopul de a susține întreprinzătorii și de a familiariza consumatorii cu produsele și serviciile autohtone. ”Filiala Edineț a CCI este una dintre cele mai active organizații ce desfășoară activități expoziționale în regiune, multe dintre care au devenit tradiționale. Datorită parteneriatului public-privat eficient, astăzi participăm la inaugurarea ediției a III-a a Târgului Universal “Accentele primăverii”, care este un instrument complex și eficient de marketing, cercetare a pieței, schimb de experiență pentru întreprinzători”, a spus Ina Stanciu.
Deoarece se apropie sărbătorile de Paști, vizitatorii pot procura direct de la producători produse de panificație și patiserie, produse alimentare, băuturi, articole de artizanat, dar și mărfuri de uz casnic, cosmetice ș.a.
Printre cei 30 de agenți economici participanți la târg se numără întreprinderi din mun. Chișinău și Bălți, Briceni, Dondușeni, Edineț, Orhei, Soroca.
Filiala Edineț a CCI organizează anual cca 10 târguri expoziționale.
www.chamber.md