Nume
Parola
Vizualizări: 1624
Filiala Edineț a CCI a lansat ”Anuarul întreprinderilor”
Chisinau, 9 Aprilie 2012 — Filiala Edineţ a Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei a lansat ”Anuarul întreprinderilor”, ediția a II-a, pe paginile căruia pot fi găsite informații despre 600 de companii şi organizaţii din circa 160 de localităţi din regiunea de nord a țării. Publicația a fost elaborată cu suportul Proiectului Moldo-German de susținere a businessului mic și mijlociu.

Precum a informat directorul filialei Edineț a CCI, Ina Stanciu, Anuarul are scopul de a promova întreprinderile din regiune, a informa potențialii parteneri de afaceri, dar și consumatorii despre mărfurile și serviciile pe care le propun aceste companii, capacitatea de producție, tehnologiile utilizate etc. ” Majoritatea firmelor incluse în Anuar sunt membri ai Camerei de Comerţ şi Industrie. Ele își desfășoară activitatea în diverse domenii: producere, comerţ, agricultură, prestări servicii, import şi export mărfurilor etc. Publicația are un tiraj de 1000 exemplare și conţine date relevante privind dezvoltarea întreprinderilor din nordul Moldovei, fiind o călăuză atât pentru producători şi prestatori de servicii, cât şi pentru consumatori”, a spus Ina Stanciu.
Ediția este structurată pe capitole, principalii indicatori fiind formele de proprietate și tipurile de activităţi. ”Anuarul întreprinderilor” creează o imagine de ansamblu a întregii economii a Moldovei, dar oferă și detalii despre evoluţia pieţei şi a principalelor companii, actualii sau potenţialii competitori, clienţi şi furnizori de pe piaţa moldovenească.
”Anuarul trebuie să fie nelipsit din biroul oricărui om de afaceri/investitor, pentru a-l ajuta să cunoască piaţa, segmentul pe care acţionează, partenerii, să identifice corect oportunităţile din mediul de afaceri”, a precizat directorul filialei Edineț a CCI.
www.chamber.md