Nume
Parola
Vizualizări: 1854
Programul Gestiunea Eficientă a afacerii
Chisinau, 22 Martie 2012 — Gestiunea Eficientă a Afacerii (GEA)
este un program destinat antreprenorilor de orice vîrstă ce practică activităţi economice sub orice formă de organizare juridică, care doresc să-şi sporească abilităţile în domeniul antreprenorial pentru asigurarea gestionării eficiente a afacerii proprii.

Modulele de instruire propuse sunt:

Managementul financiar; managementul resurselor umane şi legislaţia muncii;înregistrarea in calitate de plătitor a TVA şi aplicarea legislaţiei în domeniu;contabilitatea pe domenii de aplicare; marketing; marketing internaţional; Planificarea afacerii; activitatea economică externă şi relaţiile vamale.

Cursurile se vor derula timp de 2 zile (21 ore academice)


Partenerii ODIMM în desfăşurarea Programului sunt Secţiile de economie a Consiliilor raionale şi Centrul de Promovare a Femeilor în Business (ICAWB).

Cursurile de instruire se desfăşoară pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Antreprenorii doritori de a participa în cadrul cursurilor de instruire au posibilitatea de a alege locul participării la seminar.


Modalitatea de înscriere la cursuri: Doritorii de a participa la instruire completează formularul de înscriere la cursuri, expediindu-l prin adresa de e-mail, office@odimm.md , însoţit de copia buletinului de identitate al solicitantului sau îl puteţi expedia la adresa poştală mun. Chişinău, str. Serghei Lazo Nr. 48, of. 311.
Formularul poate fi accesat şi pe site- ul http://odimm.md/ro/gea/default.htm
Informaţii suplimentare puteţi obţine prin intermediul Info Line la numărul (022) 22-57-99, 22 53 84 administrată de ODIMM.
Persoana de contact : Cornelia Zelinschi.