Nume
Parola
Vizualizări: 1715
Simpozion moldo – german în domeniul aprovizionării cu apă, canalizării şi eficienţei energetice
Chisinau, 19 Martie 2012 — Camera de Comerţ şi Industrie invită mass-media la deschiderea Simpozionului moldo – german în domeniul aprovizionării cu apă, canalizării şi eficienţei energetice, care va avea loc pe 20 martie 2012, ora 9.00, la Chişinău, în sala de conferinţe a hotelului ”VisPas” (str. A. Lăpușneanu 26).

La eveniment vor participa peste 50 agenți economici autohtoni, o delegație de 26 businessmeni din Germania, reprezentanți ai ministerelor și organizațiilor de profil.

În cadrul Simpozionului, experți autohtoni și de peste hotare vor aborda aspecte actuale și tendințele dezvoltării în domeniul eficienţei energetice în Republica Moldova, Germania şi UE. De asemenea, vor avea loc întrevederi bilaterale între oamenii de afaceri din Moldova şi Germania.

Simpozionul este organizat de CCI a RM în colaborare cu Comitetul de Est al Economiei Germaniei, cu scopul de a crea premisele necesare pentru schimbul de experienţă și transfer de tehnologii moderne, a contribui la sporirea competitivităţii întreprinderilor autohtone, a consolida relaţiile comercial-economice dintre comunităţile de afaceri ale celor două ţări şi a stabili noi contacte cu potenţiali parteneri de business.
www.chamber.md