Nume
Parola
Vizualizări: 3078
SEMINAR “CETĂŢENIE PRIN CONSOLIDAREA ÎNCREDERII RECIPROCE”
Chisinau, 13 Martie 2012 — Tînăra generaţie este viitorul oricărui stat. Ei sunt grupul ţintă care trebuie să fie instruit şi iniţiat pentru a contribui la progresele viitoare ale statului. Noul val de tineri încearcă să participle la consolidarea societăţii prin implicarea în cadrul diverselor activităţi, seminare, sesiuni de formare, destinate pentru ei.
Dacă eşti student la una din facultăţile de jurnalism, politică, economie sau sociologie , ai vîrsta cuprinsă între 18-25 ani, vrei să afli cum poţi să te imiplici în consolidarea proceselor şi valorilor democratice, sau să faci schimb de opinii cu experţii de top din domeniu, aplică la seminarul “Cetăţenie prin consolidarea încrederii reciproce” , care îţi poate realiza aşteptările.
Expediază-ne CV-ul tău şi o scrisoare de motivare în limba româna sau rusă, la adresa de email concurs@civicdiplomacy.org pînă la data de 20 martie 2012 (ora 18.00).
Evenimentul este destinat tinerilor din Republica Moldova şi regiunea transnistriană şi se va desfăşura în limba rusă. Seminarul va fi organizat în Chişinău, în cadrul Centrului Naţional de Asistenţă şi Informare a ONG-urilor Contact pe data de 24 martie 2012. (între 9.00-17.00). Cheltuielile de transport nu se rambursează
Doar participanţii selectaţi vor fi contactaţi.
Asteptăm aplicaţiile voastre!