Nume
Parola
Vizualizări: 914
Concurs de selectare a companiei de executare a proiectului tehnic în cadrul proiectului „Iluminare stradală eficientă în comuna Tătărăuca Veche”, finanțat de GIZ
Bălți, 12 Martie 2012 — AGENȚIA DE COOPERARE INTERNAȚIONALĂ A GERMANIEI (GIZ) implementează proiectul „Iluminare stradală eficientă în comuna Tătărăuca Veche”, raionul Soroca, în cadrul proiectului „Modernizarea Serviciilor publice locale a Republicii Moldova", în colaborare cu Agenția de Dezvoltare Regională Nord și Administrația Publică Locală.

Denumirea lucrărilor și locul execuției lor:

Lucrări de proiectare și executare a:

- Prospecțiunilor topografice și geodezice;
- Proiectul tehnic PT a sistemului de iluminat stradal cu volumele de lucrări, caiet de sarcini CS și detalii de execuție DE.

Locul de execuție: raionul Soroca, comuna Tătărăuca Veche, compusă din următoarele sate:

- Tătărăuca Veche
- Tătărăuca Nouă
- Decebal
- Slobozia Nouă
- Niorcani
- Tolocănești

Procedura aplicată pentru atribuirea contractului de lucrări și servicii: atribuirea contractului de lucrări se va aplica prin procedura de licitație deschisă, organizată de către GIZ.

Participanţii la concurs:

- persoane juridice din Republica Moldova;
- persoane juridice străine integral private, apatrizii în conformitate cu legislaţia în vigoare;
- asociaţii ale persoanelor specificate.

Faţă de ofertanţi se înaintează următoarele cerinţe:

- capacitate profesională de a executa asemenea lucrări;
- capacitatea tehnică de a executa asemenea lucrări;
- capacitate financiară;
- experienţă în proiecte similare;
- experienţă managerială în domeniu.

Participanţii sînt in drept să ia act de setul de documente şi, după caz, să viziteze amplasamentul expus la concurs, în condiţiile prevăzute de legislaţie.

CONDIȚIILE de participare la concurs.

Fiecare ofertant prezintă:

- cererea de participare la concurs, angajamentul de a îndeplini celelalte condiţii enunţate în comunicatul informativ, conform caietului de sarcini eliberat de GIZ;
- în cazul persoanelor juridice autohtone, copia certificatului înregistrării de stat, autentificat de conducătorii lor, extrasul din Registrul de stat al persoanelor juridice;
- în cazul persoanelor juridice străine, copia certificatului de înregistrare, eliberat de organul împuternicit şi autentificat în modul stabilit de legislaţie;
- darea de seamă financiară şi bilanţul pentru anul precedent, autentificate de organul statistic teritorial şi de conducătorul persoanei juridice a Republicii Moldova (persoana juridică străină prezintă aceste documente, autentificate în modul stabilit de legislaţie);
- certificatul privind datoriile faţă de bugetul public naţional - pentru agenții economici autohtoni.
- copiile licențelor în domeniile respective.

Preţul ofertei să fie propus cu cota TVA zero, deoarece procurările din cadrul proiectului cad sub incidența HG nr. 19 din 06.01.2012, Lista Proiectelor de asistenţă tehnică în derulare, anexată la această Hotărârea Guvernului RM.

Documentaţia de concurs (caietul de sarcini) poate fi obţinută gratis la sediul AGENȚIEI DE COOPERARE INTERNAȚIONALĂ A GERMANIEI (GIZ), situat în Chișinău, str.Bulgară, nr. 31A, MD-2012, Republica Moldova.

Ofertele se prezintă la oficiul GIZ în limba română sau engleză, în plic sigilat, cu indicarea adresei ofertantului, dnei Tatiana Bilba.

Data limită de depunere a ofertelor este a 7-a zi de la data apariţiei anunţului pe site-ul Agenției de Dezvoltare Nord (ADR Nord) - www.adrnord.md - şi nu mai tîrziu de 20 martie 2012, ora 12.00. Nu se acceptă oferte nesigilate şi întârziate.

Ofertanţii vor fi informaţi despre rezultatele concursului în formă scrisă în termen de 3 zile după data desfăşurării şedinţei de evaluare a ofertelor.

Informaţii suplimentare se pot obţine la GIZ, Chișinău, str. Bulgară, nr. 31A, MD-2012, Republica Moldova, telefon, fax: (022) 860588,
persoană de contact: Tatiana Bîlba; e-mail: tatiana.bilba@giz.de.

www.adrnord.md