Nume
Parola
Vizualizări: 2268
Antreprenorii din Ungheni au fost instruiţi cum să obţină un credit!
R.Moldova, 24 Februarie 2012 — Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM a organizat în perioada 18 - 19 februarie în or. Ungheni seminarul ,,Acces la finanţare. Negocierea şi administrarea creditului”.

La seminar au fost prezenţi 30 de participanţi: antreprenori şi doritori de a lansa o afacere, care şi-au dezvoltat abilităţile în negocierea obţinerii unui credit de la băncile comerciale, procedura de negociere, modalitatea de obţinere şi oferire a creditului.

Seminarul a fost organizat în cadrul Programului de Instruire continuă ,,Gestiunea Eficientă a Afacerii”, care are ca obiectiv sporirea abilităţilor antreprenoriale pentru asigurarea gestionării eficiente a afacerilor.

In calitate de trainer la acest seminar a fost Dl. Tudor Lupaşcu – Şef Direcţie CIIC, ODIMM, care a explicat participanţilor comportamentul şi starea psihologica în timpul negocierilor în afaceri, condiţiile contractului de credit, gaj, fidejusor şi graficul de rambursare, precum şi detalii despre cauzele eşecului la negocierea creditului.

Menţionăm că Programul de Instruire continuă GEA se organizează pe tot teritoriul R. Moldova, în dependenţă de numărul de solicitanţi.

Modulele de instruire GEA sunt:

ø Managementul financiar;

ø Managementul resurselor umane;

ø Legislaţia muncii;

ø Acces la finanţe. Negocierea şi administrarea creditului;

ø Contabilitatea pe domenii de aplicare;

ø Marketing;

ø Tehnici de vînzări eficiente;

ø Planificarea afacerii;

ø Activitatea economică externă şi relaţii vamale.

Pentru detalii despre Program şi pentru înscriere la Instruire puteţi accesa http://odimm.md/ro/gea/default.htm sau ne puteţi contacta la 22 53 85. Persoană de contact, Cornelia Zelinschi