Nume
Parola
Vizualizări: 2273
Aflați la ce programe de instruire, inclusiv internaționale, desfășurate de CCI, puteți participa și Dvs
Chisinau, 22 Februarie 2012 — Pe 29 februarie 2011, la ora 10.00, pe adresa mun. Chişinău, str. Petru Movilă, 35, va avea loc prezentarea Programelor de instruire, inclusiv internaționale, desfășurate de Centrul de Formare Continuă al Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în 2012.
Potrivit șefei Centrului de Formare Continuă (CFC), Victoria Cotici, pe lângă cursurile și seminarele specializate în marketing, motivarea personalului, vânzări etc, vor fi prezentate și proiectele internaționale de instruire: Programul moldo-german de sporire a calificării managerilor (MTP), Programul Manager Energetic European (EUREM), Training-ul modular de formare a personalului în cadrul Întreprinderii ș.a.

MTP are ca scop formarea noii generaţii de manageri contemporani, capabili să-şi desfăşoare afacerea cu succes atât în ţară, cât şi pe piaţa mondială. Programul presupune un stagiu de instruire şi informare de o lună de zile în Germania. El şi-a demonstrat eficacitatea sporită în mai multe ţări, iar acum este accesibil şi pentru managerii de la întreprinderile moldoveneşti care doresc să stabilească sau să consolideze relaţiile de colaborare cu parteneri germani. Participanţii MTP vor deveni parte a comunităţi impunătoare de manageri tineri din: Germania, Rusia, Ucraina, Belarus, Kazahstan, Uzbekistan, Kîrgîzstan, Azerbaidjan, Moldova, China, Vietnam, India (state în care derulează proiecte similare) şi vor avea posibilitatea să-şi promoveze afacerea şi în aceste ţări.
Obiectivul de bază al Programului EUREM este instruirea specialiştilor din sectorul energetic, sectorul construcţiilor, precum şi a persoanelor responsabile de procesele tehnice în cadrul uzinelor şi fabricilor. Participanții vor însuşi practicile de eficienţă energetică, utilizarea surselor de energie alternativă şi regenerabilă. Specialiştii formaţi vor deţine capacităţile necesare pentru a elabora, implementa şi gestiona proiecte de sporire a randamentului resurselor energetice utilizate în cadrul întreprinderilor sau obiectelor private. EUREM este mai mult decât simplu curs, el reprezintă şi un transfer de know-how european în domeniul energetic.
Certificarea absolvenţilor se va face în colaborare cu Camera de Industrie şi Comerţ din Potsdam (Germania), iar diplomele primite de către participanţi vor fi recunoscute şi pe teritoriul Uniunii Europene.
Participarea la prezentarea Programelor de instruire desfășurate de CFC este gratuită. La eveniment se va organiza și o tombolă cu premii în formă de reduceri la toate programele CFC.
Înregistrare și informații suplimentare:
Tel: 23 52 54, 23 32 86
e-mail: traning@chamber.md , acaraganciu@chamber.md
www.chamber.md