Nume
Parola
Vizualizări: 1741
Produsele autohtone au fost apreciate cu medalii la ”Prodexpo”
Moscova, 17 Februarie 2012 — Produsele agenţilor economici din Moldova, care au participat cu stand colectiv, în perioada 13-17 februarie 2012, în Moscova, Federația Rusă, la Expoziţia Internațională „Prodexpo”, ediția a XIX-a, au fost apreciate cu medalii. Potrivit șefei Direcției Expoziții și Târguri a Camerei de Comerț și Industrie, Marina Petrov, la ”Concursul Internaţionale de Băuturi Alcoolice” şi la diferite categorii ale concursului „Cel mai bun produs al anului 2012”, desfășurate în cadrul expoziției, companiile autohtone au obținut 13 medalii de aur, 5 de argint, 3 de bronz şi diplome de onoare.
”Printre întreprinderile premiante se numără: „Cricova” SA, „Renaissance Perfect” SRL, „Vinuri de Comrat” SA, ”Maurt” SRL, ”Enteh” SA, SRL „Jemciujina”, ”Bucuria” SA și SRL Casa de Comerţ „Garling”. Concurența a fost dură, pentru că la ediția curentă a „Prodexpo”, pe o suprafaţă de peste 85.000 de metri pătraţi, și-au prezentat mărfurile peste 2500 de expozanţi din 55 de state. Mențiunile obținute accentuează încă o dată calitatea și competitivitatea produselor fabricate în Moldova care, în pofida mai multor speculații, oricum rămân apreciate și solicitate de către consumatorii de pe piața estică. Aducem sincere felicitări învingătorilor și le dorim noi succese”, a spus Marina Petrov.
Menționăm că organizatorul standului naţional al Republicii Moldova la ”Prodexpo” a fost Camera de Comerţ şi Industrie în comun cu Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă.
Țara noastră a luat parte la această expoziție pentru a 7 oară, cu scopul de a promova produsele autohtone pe piețele statelor membre ale CSI, dar și din celelalte țări participante.
www.chamber.md