Nume
Parola
Vizualizări: 1839
Întreprinderi vinicole autohtone participă la Expoziţia Internațională „Prodexpo” din Moscova
Chisinau, 13 Februarie 2012 — Moldova participă la Expoziţia Internațională de produse alimentare şi băuturi alcoolice „Prodexpo”, ediția a XIX-a, care se desfăşoară în perioada 13-17 februarie 2012, la Moscova. Printre întreprinderile autohtone ce își prezintă mărfurile la standul colectiv al RM sunt: SA „Cricova”, SRL Renaissance-Perfect”, SRL „Chateau Vartely”, SA „Invinprom” ş.a.
Organizatorul standului naţional la ”Prodexpo” este Camera de Comerţ şi Industrie în comun cu Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă.
Potrivit șefei Direcției Expoziții și Târguri a CCI a Moldovei, Marina Petrov, țara noastră participă pentru a 7 oară la “Prodexpo”, cu scopul de a promova produsele autohtone pe piețele statelor membre ale CSI, dar și din celelalte țări participante. La ediția curentă, pe o suprafaţă de peste 85.000 de metri pătraţi, îşi prezintă mărfurile peste 2.500 de expozanţi din 55 de state.
De obicei, la ceremonia de inaugurare a expoziției iau parte înalţi oaspeţi din Federaţia Rusă şi din străinătate. În cadrul ”Prodexpo 2012” se va desfăşura un vast program de afaceri: seminare, forumuri, conferinţe etc.
“Prodexpo” este recunoscută de Asociaţia Mondială a Industriei Expoziţiilor (UFI) şi Uniunea Expoziţiilor şi Târgurilor din Rusia. Expoziţia este elaborată conform principiului de salon: 17 subdiviziuni tematice sunt dedicate întregului nomenclator de produse alimentare şi băuturi, dar şi echipamentului de producere şi ambalare a acestora. Manifestarea constituie o excelentă oportunitate de a face cunoştinţă cu cele mai bune produse din străinătate.
www.chamber.md