Nume
Parola
Vizualizări: 2031
Peste 40 de agenți economici își vor promova mărfurile la Bălți, în cadrul a trei târguri expoziționale
Chisinau, 9 Februarie 2012 — După ce recent, la Chișinău, a avut loc Expoziția Națională ”Fabricat în Moldova”, a venit rândul capitalei de nord a țării să găzduiască întreprinzătorii. În perioada 10 – 12 februarie 2012, în incinta Teatrului Naţional “V. Alecsandri” din mun. Bălți, peste 40 de agenți economici vor participa la ediția a XVI-a a Târgurilor ”AGROTEH”, ”ALIMENTAR EXPO” și Salonului “MĂRŢIŞOR”. Expozițiile sunt organizate de filiala Bălți a Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei în comun cu Primăria mun. Bălți, cu susținerea BC ”Moldova-Agroindbank” și SA ”Moldagrotehnica”.
Potrivit directorului filialei Bălți a CCI, Galina Codiță, în pofida condițiilor climaterice dificile, la tradiționalele târguri vor lua parte companii din diferite regiuni ale țării, inclusiv din mun. Chișinău și Bălți, raioanele Sângerei, Ungheni, Râbnița ș.a.
La târgul ”AGROTEH” va fi expusă tehnică, utilaje în industria agricolă; produse agricole. Deoarece suntem în preajma primăverii, de la expoziție nu va lipsi materialul săditor, seminţele, inventarul horticol.
După cum sugerează și denumirea, la ”ALIMENTAR EXPO” vizitatorilor le vor fi propuse produse alimentare, băuturi alcoolice şi nealcoolice; utilaje pentru industria alimentară; structuri comerciale.
Și pentru că se apropie sărbătorile primăverii, Salonul “MĂRŢIŞOR” va întregi atmosfera evenimentelor, aici fiind expuse obiecte de artizanat, confecţii şi articole de tricotaj, vestimentaţie, încălţăminte, parfumerie şi produse cosmetice, bijuterii.
Galina Codița a invitat locuitorii și oaspeții mun. Bălți să vizitele târgurile, să se familiarizeze cu mărfurile și serviciile acestora și să susțină producătorii autohtoni.
Menționăm că, anual, filiala Bălți a CCI organizează cca 10 târguri expoziționale,”AGROTEH”, ”ALIMENTAR EXPO” și “MĂRŢIŞOR” fiind primele din acest an.
www.chamber.md