Nume
Parola
Vizualizări: 2121
Nu ratați noul proiect internaţional ”Training Modular de formare a personalului în cadrul Întreprinderii”
Chisinau, 6 Februarie 2012 — Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei vă oferă, în exclusivitate, oportunitatea de a vă înscrie la un nou proiect internaţional, ”Training Modular de formare a personalului în cadrul Întreprinderii” (MIT), ce se va desfăşura în perioada februarie 2012 – octombrie 2014, în cooperare cu Asociaţia Germană pentru Dezvoltare Internaţională (GIZ).
Proiectul face parte din programul ”Integrarea ţărilor din Europa de Est în UE” și are scopul principal de a dezvolta personalul din întreprinderile din Republica Moldova prin elaborarea trainingurilor modulare de instruire a angajaţilor.
Pentru participare vor fi selectate doar 10 companii din Republica Moldova.
Avantajele participării la proiectul MIT:
1. cu ajutorul experţilor din Germania, compania va avea posibilitatea să pregătească un manager-consultant în dezvoltarea personalului din rândurile propriilor angajaţi;
2. colaboratorul companiei va participa la traininguri cu un grad ridicat de instruire practică şi, cu suportul experţilor germani, va efectua o evaluare cu referire la necesităţile de formare din cadrul întreprinderii;
3. managerul-consultant în dezvoltarea personalului va proiecta anumite seturi de materiale bazate pe instruirea modulară, conform necesităţilor proprii ale întreprinderii;
4. participantul îşi va spori calificarea prin participarea la seminarul Internaţional „Train the Trainers”;
5. compania va beneficia de un schimb de experienţă prin participarea la Conferinţa Internaţională în una din ţările partenere ale proiectului (Moldova, România, Ucraina, Bulgaria).
Cum să deveniţi participant al proiectului
Pentru înscrierea la proiectul MIT este necesar să îndepliniţi şi să depuneţi formularul de participare al unui colaborator din companie, cu semnătura acestuia, precum şi cu semnătura directorului care permite participarea angajatului la activităţile de instruire. Formularul trebuie prezentat până pe data de 10 februarie 2012, la Camera de Comerţ şi Industrie a RM. După prezentarea formularului, compania va fi înscrisă la proiect şi va urma să achite o taxă de participare.
Primul modul se va desfăşura în perioada 20-23 februarie 2012, în incinta CCI a RM (bd. Ştefan cel Mare 151, et. 2). Următoarele măsuri de instruire din cadrul proiectului sunt planificate a câte 3 module pe an, cu durata de 4 zile fiecare modul.
Dacă doriţi să ridicaţi întreprinderea la standarde internaționale de calitate, nu rataţi oportunitatea de a oferi angajaţilor Dvs şansa să beneficieze de instruire la nivel european.
Informaţii suplimentare:
Centrul de Formare Continuă al Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, telefon (22) 23-52-94
e-mail: cfc@chamber.md
Persoană de contact: Aurelia Slanina, consultant CFC
www.chamber.md