Nume
Parola
Vizualizări: 3923
Compania de colectare a datoriilor ”INCASSO” a obținut Medalia de Argint la ”Marca Comercială a Anului 2011”
3 Februarie 2012 — În data de 2 februarie 2011 a avut loc decernarea premiului ”Marca Comercială a Anului 2011”. Iar medalia de argint a concursului, la secțiunea ”Mărfuri și servicii pentru afaceri” a fost obținuta de compania de colectare a datoriilor ”INCASSO”.

Concursul ”Marca Comercială a Anului 2011” este iniţiat de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova. Scopul concursului este promovarea rolului imaginii corporative a companiilor, asistenţei informaţionale a întreprinzătorilor în domeniul tehnologiilor eficiente de marketing şi a unui mediu competitiv sănătos, prin producerea mărfurilor şi prestarea serviciilor de o calitate înaltă. În acest an la concurs au participat 86 de proiecte de mărci comerciale.

Compania de colectare a datoriilor ”INCASSO” a participat pentru prima dată la concursul ”Marca Comercială a Anului ”. Și din prima încercare a luat medalia de argint la secțiunea ”Mărfuri și servicii pentru afaceri”.

”Primele mulțumiri se duc partenerilor și clienților noștri, juriului concursului și tuturor participanților. Deasemenea, vreau să-mi mulțumesc colegii de lucru pentru că numai împreună am reușit să obținem acest premiu. Sper ca atît INCASSO, cît și toți ceilalți premianți își vor justifica numele și distincția și în 2012 ”, menționează Veaceslav Mîrza, directorul companiei de colectare a datoriilor ”INCASSO”.

Compania INCASO este specializată în colectarea datoriilor și are misiunea de a îmbunătăţi cultura plăţilor şi a activităţii economice.

Compania de Colectare a Datoriilor IM "INCASO" SRL
mun. Chisinau, str. Hincesti, 138/1, MD 2070
Tel: (+373 22) 844 737,
www.incaso.md