Nume
Parola
Vizualizări: 3033
Prezentarea companiei „ASAM”, specializată în producerea pieselor şi subansamblelor auto şi industriale
Chisinau, 20 Ianuarie 2012 — Pe 27 ianuarie 2012, orele 12:00, la CCI a RM, bd. Ştefan cel Mare 151, etajul 2, sala de conferinţe Camera de Comerţ şi Industrie invită agenţii economici la seminarul de prezentare a companiei româneşti „ASAM” SA, specializată în producerea pieselor şi subansamblelor auto şi industriale.
Portofoliul de produse al ”ASAM”: piese şi consumabile pentru autoturisme, piese şi consumabile pentru maşini de mare tonaj (camioane şi maşini agricole).
Cu o experiență ce datează încă din 1924, ”ASAM” este unul dintre marii producători industriali din România. Marca ”ASAM” este recunoscută pe piaţa europeană, fiind întruchiparea tradiţiilor pentru: mecanisme de ambreiaj - discuri de ambreiaj şi plăci de presiune, pompe frână, cilindri frână, limitatori frână, discuri de frână, bendixuri, cruci cardan, bielete de direcţie, pivoţi, cârlige de remorcare.
Activitatea companiei este orientată spre cercetare şi inovaţie, deținând mai multe brevete şi invenţii. Datorită acestui fapt, portofoliul de produse şi capacităţile de producţie sunt permanent adaptate cererilor interne şi pentru export tot mai mari şi mai complexe. Produsele prin care se remarcă ”ASAM” sunt destinate sectoarelor: construcţii, energetic, feroviar, automobilistic etc.
Raportul preţ-calitate al constituie un avantaj al ”ASAM”, fiind o alegere corectă pentru posesorii de autovehicule, iar dezvoltarea unei game diverse de piese şi consumabile pentru autoturismele de nouă generaţie, autohtone şi din import, este un obiectiv major al întreprinderii.
Agenții economici interesați să participe la eveniment sunt rugați să se completeze formularul de înregistrare și să îl remită în adresa CCI a RM până pe data de 25 ianuarie 2012.

Informaţii suplimentare:
Direcţia Relaţii Internaţionale a CCI,
Tel: 23 87 70
Tel./fax: 22-13-91,
e-mail: dre@chamber.md,
Responsabil: Leontean Inga, Croitoru Ianis
www.chamber.md