Nume
Parola
Vizualizări: 6069
Luaţi parte la procesul decizional cu ajutorul paginii web www.cnp.md
12 Ianuarie 2012 — Fiţi informaţi cu ajutorul paginii web a Consiliului Naţional pentru Participare (CNP) – www.cnp.md – despre procesul decizional din Moldova şi actele legislative şi normative care sunt iniţiate şi consultate de către Ministere şi agenţiile guvernamentale!

Site-ul vă oferă informaţie despre activitatea CNP, activitatea grupurilor sale de lucru, activitatea organizaţiilor membre, şi de asemenea include ştiri despre ultimele documente legislative şi de politici iniţiate de autorităţi, cooperarea CNP cu Guvernul Republicii Moldova, precum şi cu alte organe ale administraţiei publice centrale.

Unul din scopurile site-ului este de a promova implicarea societăţii civile şi altor părţi interesate în procesul de elaborare şi monitorizare a deciziilor publice.

Prin această pagină web, CNP îşi propune să încurajeze parteneriatul între societatea civilă şi organele de administraţie publică centrală şi să contribuie la un proces mai transparent şi participativ de luare a deciziilor.

Pagina web oferă persoanelor şi organizaţiilor interesate posibilitatea de a se abona la noutăţi pentru a primi notificări despre ultimele informaţii plasate pe site - http://cnp.md/ro/component/subscribe/?task=subscribe

Pentru detalii suplimentare, contactaţi Secretariatul CNP: tel: 23 53 43 ext. 120 sau e-mail: info@cnp.md. Persoana de contact: Ludmila Malai.

Buna Guvernare prin Participare!

--------------------------------------------------------------------------------

Consiliul Naţional pentru Participare (CNP) a fost creat la initiativa Guvernului Republicii Moldova în calitate de organ consultativ şi activează în baza Hotărârii de Guvern Nr. 11 din 19.01.2010.

Din componenţa CNP fac parte 30 de reprezentanţi ai societăţii civile. Consiliul Naţional pentru Participare are menirea să faciliteze participarea părţilor interesate în procesul de elaborare, adoptare, implementare, monitorizare, evaluare şi actualizare a documentelor de politici publice şi monitorizare a transparenţei procesului decizional.