Nume
Parola
Vizualizări: 8346
Cursuri noi la Şcoala Manierelor Elegante "ABeZe"
Chisinau, 10 Ianuarie 2012 — Începutul noului an, 2012, vine cu noi schimbări şi pentru Şcoala Manierelor Elegante "ABeZe". Astfel, din luna ianuarie sunt deschise două cursuri noi: ore de dicţie pentru adulţi şi ore de actorie pentru toate vârstele. Orele au loc de două ori pe săptămână şi se petrec seara.

Iniţial şcoala "ABeZe" oferea doar ore de bune maniere şi ore de dicţie pentru copii. Un curs care durează timp de două luni, iar la sfârşit absolvenţii obţin o diplomă de participare.

Metodele noi şi interesante de predare, echipa calificată oferă fiecăruia oportunitatea de a percepe şi de a deveni o persoană atentă la dicţia şi la comportamentul său.  Pentru că omul manierat iese întotdeauna în evidenţă, este apreciat şi respectat de cei din jurul său şi poate cu uşurinţă să se descurce în orice situaţie previzibilă sau imprevizibilă, având la bază elementele cheie din tagma bunelor maniere. 

Doritorii de a descoperi cultura manierelor elegante o pot face înscriindu-se la numărul de telefon 0682 1 0006 sau la adresa de e-mail: sme.abeze@gmail.com, abeze.md.

Proiectul este realizat în colaborare cu Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a municipiului Chişinău.