Nume
Parola
Vizualizări: 3484
CCI invită întreprinzătorii să participe cu stand colectiv la expoziția „Prodexpo”, 13-17 februarie 2012, Moscova,
Chisinau, 9 Ianuarie 2012 — Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită agenții economici din sectorul agroalimentar să participe la ediţia a XIX-a a expoziţiei internaţionale „Prodexpo”, care se va desfăşura în perioada 13-17 februarie 2012 la Moscova, „Expocentr”.
„Prodexpo” este cea mai mare expoziţie de produse alimentare din Federaţia Rusă şi Europa de Est, ea relevă tendinţele de dezvoltare a pieței produselor alimentare contemporane, prezintă companiilor comerciale posibilitatea de a stabili contacte noi şi de a diversifica sortimentul produselor propuse.
Majorarea rating-ului şi prestigiului expoziţiei este demonstrată de creşterea din an în an a indicilor de bază. La „Prodexpo-2011” au expus 2144 companii din 61 de ţări a lumii. De asemenea, 30 de țări, inclusiv Republica Moldova, au participat cu standuri naţionale. Expoziţia a fost vizitată de peste 96 mii de vizitatori.

Specificul expoziţiei „Prodexpo” este programul de afaceri foarte vast care include forumuri comerciale, conferinţe, seminare pe întrebări actuale de dezvoltare a ramurii, concursuri internaţionale de degustări a produselor alimentare şi a băuturilor alcoolice.

La ediția din 2012 va fi prezentată o gamă largă de produse alimentare, vinicole, de cofetărie, carne şi lapte, băuturi răcoritoare, sucuri, conserve, ambalaj, materie primă, tehnologii, utilaj şi mărfuri de însoţire. Întreprinderile vor fi plasate în pavilioane specializate, în dependenţă de domeniul de activitate.

Agenții economici interesați să participe la „Prodexpo 2012” sunt rugați să remită în adresa CCI a RM o cerere oficială, indicând: suprafaţa standului, lista mărfurilor expuse, garanţia de achitare şi persoana de contact (numele, prenumele, tel/fax, e-mail) pentru precizarea detaliilor ulterioare.

Informaţii suplimentare:

Direcţia Târguri şi Expoziţii a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova,

tel/fax (373 22) 23-84-10, 21-07-25,

e-mail: expo@chamber.md, petrova@chamber.md
Responsabil: Chiper Carolina