Nume
Parola
Vizualizări: 3680
Întrevederi multilaterale la întreprinderi, în cadrul ”Bursei contactelor de afaceri”
Chisinau, 6 Ianuarie 2012 — În cadrul programului de afaceri al expoziției naționale “Fabricat în Moldova 2012”, pentru prima dată, ”Bursa contactelor de afaceri” prevede întrevederi multilaterale la întreprinderi. Într-o atmosferă neformală, agenții economici participanți vor face schimb de experiență, vor aborda provocările în business și vor pune bazele unor colaborări multilaterale.
Vizitele la întreprinderi din cadrul ”Bursei contactelor” vor avea loc pe 2 februarie 2012. Plecarea: Pavilionul Central al CIE „Moldexpo” (str. Ghioceilor 1)
În program sunt incluse următoarele întreprinderi:
- SA “Moldtelecom” (or. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 10)
“Moldtelecom” este operatorul național de telefonie fixă din Republica Moldova, prestează servicii de telefonie mobilă și acționează în calitate de internet-provider pe întreg teritoriul republicii.
02 februarie 2012, ora 10.00 – plecarea microbuzului.
- Fabrica de confecții “Ionel” SA (or. Chișinău, str. Bulgară 47)
“Ionel” este una dintre cele mai moderne întreprinderi din industria ușoară a Republicii Moldova, având o istorie și tradiții de peste 65 de ani. În cadrul acestei vizite, participanții se vor familiariza cu toate etapele procesului tehnologic de fabricare a confecțiilor.
02 februarie 2012, ora 10.15 – plecarea microbuzului.
- Compania “Evenda” SRL (or. Chișinău, str. Tighina 49/3)
“Evenda” este o companie de training-uri internaționale în domeniul businessului, care are drept scop instruirea managerilor din toate sferele de activitate ale economiei Moldovei. Vizita va avea loc la un centru de conferințe, incluzând o prezentare a agendei de activități preconizate de către “Evenda” pentru anul 2012.
02 februarie 2012, ora 10.30 – plecarea microbuzului.
- Compania “Molinart Grup” SRL (or. Chișinău, str. Transnistria 10/2)
“Molinart Grup” este un important producător de articole din oțel inoxidabil pe teritoriul Republicii Moldova, câștigându-și această reputație la doar 2 ani de la fondare. Produsele cu marca “Artinox” sunt destinate industriei vinicole și industriei alimentare.
02 februarie 2012, ora 10.45 – plecarea microbuzului.
- ÎCS ”RED Union Fenosa” SA (or. Chișinău, str. A. Doga 4)
“Gas Natural Fenosa” este principalul furnizor de energie electrică din Republica Moldova, fiind un adevărat exemplu al angajamentului faţă de Responsabilitatea Socială Corporativă. Această vizită va include o prezentare a evoluției procesului de distribuție a energiei electrice și un tur prin companie.
02 februarie 2012, ora 11.00 – plecarea microbuzului.
Înregistrarea participanților pentru a vizita întreprinderile respective se poate face în prealabil, pe adresa de e-mail: expo@chamber.md, sau în timpul expoziției – pe data de 31 ianuarie și 1 februarie, în Pavilionul Central, la standul Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, cu prezentarea buletinului de identitate.
Numărul maxim de participanți pentru fiecare obiectiv este de 15 persoane.
Contacte:
Direcția Târguri și Expoziții a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova
Tel./fax: (22) 211-442, 238-410, 210-725.
www.chamber.md
Parteneri informationali:
agenda.md, allmoldova.com, Capital Market, comunicate.md, infomareket.md, Radio Plai, Kishinevskie Novosti, Russkoe Radio.