Nume
Parola
Vizualizări: 3664
Circa 200 de întreprinderi autohtone au depus deja cererile de participare la expoziția națională ”Fabricat în Moldova”
Chisinau, 5 Ianuarie 2012 — Circa 200 de întreprinderi autohtone au depus deja cererile de participare la expoziția națională ”Fabricat în Moldova”, ce se va desfășura în perioada 31 ianuarie – 4 februarie, la ”Moldexpo”, sub patronajul Guvernului, a informat șefa Direcției Expoziții și Târguri a Camerei de Comerț și Industrie, Marina Petrov, în cadrul ședinței grupului de lucru al manifestării, care s-a întrunit pe 5 ianuarie 2012, la CCI.
Potrivit sursei citate, circa 10 raioane, printre care Anenii Noi, Străşeni, precum și UTA Găgăuzia vor prezenta standuri colective ale agenţilor economici din regiune.
Pe lângă tradiționalele produse alimentare, băuturi, textile, mobilă, mărfuri de larg consum etc, la ediția a XI-a vor fi expuse produse tehnico-industriale, utilaje, proiecte investiţionale, servicii pentru întreprinderile mici şi mijlocii.
Standuri informaționale vor avea și reprezentanți ai mediului de afaceri din România, Ucraina şi Belarus.
Membrii comitetului organizatoric au remarcat interesul agenţilor economici faţă de expoziție, care a devenit atractivă, inclusiv prin programul de afaceri divers. La ”Fabricat în Moldova 2012” Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă va desfășura Târgul locurilor de muncă, CCI împreună cu partenerii de peste hotare va organiza Centrul de retail, Bursa de contacte, seminare, mese rotunde.
Cele mai bune exponate prezentate la expoziţiei vor fi premiate cu medalii de aur „Fabricat în Moldova”.
Expoziția națională ”Fabricat în Moldova” este organizată de Camera de Comerț și Industrie, sub patronajul Guvernului, cu scopul de a susţine companiile autohtone, a propune soluţii la problemele ce ţin de structura de comercializare şi promovare a produselor moldoveneşti, a stimula producerea mărfurilor competitive şi de calitate.
Informaţii suplimentare: tel/fax (22) 23-84-10, 21-14-42, 21-07-25, e-mail: expo@chamber.md
www.chamber.md
Parteneri informationali:
agenda.md, allmoldova.com, Capital Market, comunicate.md, infomareket.md, Radio Plai, Kishinevskie Novosti, Russkoe Radio.