Nume
Parola
Vizualizări: 3571
Julianus INKASSO, lider în UE pe piața colectării de datorii vizitează Moldova
Chisinau, 19 Decembrie 2011 — 19-20 decembrie, Dl Ülar Maapalu, Preşedintele Consiliului de Administrare al Companiei de Colectare a Datoriilor JULIANUS INKASSO se va afla într-o vizită de lucru în Moldova. Una dintre activitățile de bază ale Dlui Ülar va fi întâlnirea cu conducătorii a celor mai importante și mari companii private și de stat din țară.

Dl Ülar Maapalu este Președintele Consiliului de Administrare al Companiei de Colectare a Datoriilor JULIANUS INKASSO, compania - lider în domeniul colectării datoriilor pe piața UE, începând cu 1994. În prezent, printre clienții JULIANUS INKASSO se numără: EMT AS, Elion, Tele2 Eesti AS, Viasat AS, Danske Bank, Nordea Bank, Statoil, Neste, Eesti Energia AS, Eesti Gaas AS.

Julianus Inkasso este reprezentată în Moldova de compania INCASO, www.incaso.md care activează din 2008 şi deserveşte aşa clienţi ca: Moldtelecom, Moldcell, Procreditbank, Iute Credit, Credite Pentru Toti, Total Leasing; Asterra Group, ş.a.

În Moldova, Dl Ülar Maapalu se va întrevedea cu reprezentanții companiilor Moldcell, Orange, Moldtelecom, Total Leasing, Apa Canal, Gas Natural Fenosa, Chişinău-Gas, ProcreditBank, Mobiasbanca, Victoriabank, Moldasig. Scopul întrevederilor este schimbul de păreri referitoare la piața serviciilor de colectare a datoriilor, practici de cumpărare-vânzare de datorii, promovarea de bune practici aplicate cu succes de Compania INCASO Moldova.
Compania JULIANUS INKASSO şi Compania INCASSO, specializate în colectarea datoriilor, au misiunea de a îmbunătăţi cultura plăţilor şi a activităţii economice.

Compania de Colectare a Datoriilor IM "INCASO" SRL
mun. Chișinău, str. Hincesti, 138/1, MD 2070
Tel: (+373 22) 844 737
www.incaso.md