Nume
Parola
Vizualizări: 4709
Compania de Colectare a Datoriilor “INCASSO” a participat la Iarmarocul Caritabil de Iarna
Chisinau, 7 Decembrie 2011 — Sîmbătă, 3 decembrie, compania de colectare a datoriilor ”INCASSO” a participat la iarmarocul de caritate organizat de Clubul Internațional al Femeilor din Moldova. Scopul iarmarocului a fost colectarea resurselor financiare pentru a a ajuta la reconstrucția centrului de recuperare Hippocrates.

În acest an, peste 40 de misiuni diplomatice, organizații internaționale și organizații de caritate au participat la cel de al 15-lea Iarmaroc Caritabil de Iarnă.

În cadrul tîrguli au fost expuse lucruri de artizanat, suvenire, haine, cărți și dulciuri din tradiția culinară a diferitor țări. Banii adunaţi din vânzări vor vor fi donaţi pentru reconstrucţia Centrului Hippocrates, în care anual sunt trataţi peste 400 de copii, dintre care majoritatea cu dizabilităţi severe.

Compania de colectare a Datoriilor INCASSO a participat in acest an la Iarmarocul Caritabil pentru a treia oara. ”Compania INCASSO participă la iarmarocul caritabil de iarna în fiecare an, începînd cu anul cînd a fost fondată” menționează Veaceslav Mîrza, directorul companiei. ”Mi-a plăcut cum a fost organizat evenimentul în acest an. În deosebi, bucură faptul că a participat multă lume, ceea ce mărește șansele ca scopul Iarmarocului să fie realizat”, adaugă el.

Compania INCASO este specializată în colectarea datoriilor și are misiunea de a îmbunătăţi cultura plăţilor şi a activităţii economice.

Compania de Colectare a Datoriilor IM "INCASO" SRL
mun. Chisinau, str. Hincesti, 138/1, MD 2070
Tel: (+373 22) 844 737,
www.incaso.md