Nume
Parola
Vizualizări: 5528
Project 2 Link.org, noua iniţiativă de dezvoltare a suportului este acum în acţiune!
6 Decembrie 2011 — Project 2 Link  este o nouă iniţiativă în domeniul de dezvoltăre a suportului . Aceasta este o piaţă online pentru proiecte ce ţin de schimb de cunoştinţe, forţă de muncă, transport şi materiale.

Pe de o parte, fundaţiile care sunt în  căutarea suportului pentru proiecte pot solicita acest support la rubrica ‘necesităţi’ a pieţii online. Pe de altă pare, persoanele, fundaţiile sau organizaţiile care doresc să ofere instruire, transport ori materiale, pot accesa rubrica ‘oferte’ a pieţii online.

Cineva ar putea să se întrebe de ce suportul în formă  financiară este exclus. După părerea iniţiatorilor, nu banii constitue problema reală în domeniul de dezvoltare a suportului. Mai mult ca atât, este mult mai semnificativ să oferi support vizibil decât a aranja modalităţi pentru flux financiar.

Iniţiativa, care a necesitat o pregătire enormă , este acum în acţiune!

Foarte semnificativ este şi faptul că  Project 2 Link a dat întâietate Republicii Moldova ca primului stat pe plan mondial, care să beneficieze de această iniţiativă . Iniţiatorii au vizitat Republica Moldova săptămîna trecută. Ei sunt de părerea că Project 2 Link ar putea fi o soluţie pentru ONG-urile din Moldova, alături de multe alte bune soluţii în vederea rezolvării  necesităţilor lor  pentru resurse şi suport!

Vă rugăm să ne contactaţi la www.project2link.org