Nume
Parola
Vizualizări: 2770
CCI invită instituţiile de presă să devină parteneri informaţionali ai expoziției naționale universale ”Fabricat în Moldova” și ai concursului ”Marca comercială a anului”
Chisinau, 30 Noiembrie 2011 — În perioada 31 ianuarie – 4 februarie 2012, la Chișinău, se va desfășura ediția a XI-a a expoziției naționale universale ”Fabricat în Moldova”, patronată de Guvernul Republicii Moldova și organizată de Camera de Comerț și Industrie.
Expoziția reflectă succesul și realizările din sectorul real al economiei, la ea participând, anual, circa 400 de agenți economici, fermieri, producători agricoli, companii investiționale și financiare din toate raioanele țării, precum și de peste hotare. Manifestarea este vizitată de peste 40 mii persoane.
Tradițional, în cadrul expoziției ”Fabricat în Moldova”, are loc și ceremonia de premiere a învingătorilor concursului ”Marca comercială a anului”.
Ținând cont de relevanța celor două evenimente pentru mediul de afaceri din Moldova, Camera de Comerț și Industrie invita mass-media, agențiile de publicitate, portalurile internet să participe în calitate de partener informațional la pregătirea și desfășurarea ediției a XI-a a expoziției naționale ”Fabricat în Moldova” și a concursului ”Marca comercială a anului 2011”.
Statutul de partener informațional vă va oferi posibilitatea de a vă asocia cu două dintre cele mai importante evenimente ale anului, ce contribuie la promovarea și dezvoltarea economiei autohtone.
Pachetul partenerului informațional – se anexează.
CCI este dispusă să examineze ofertele venite din partea Dvs.

Informații suplimentare:
Direcția Târguri și Expoziții a CCI a RM,
director – Marina Petrov,
tel/fax: (22) 23 84 10, 21 07 25,
e-mail: petrova@chamber.md.
www.chamber.md