Nume
Parola
Vizualizări: 1527
Un grup de 11 întreprinzători autohtoni din domeniul agroalimentar participă la o vizită de afaceri în SUA
Chisinau, 14 Noiembrie 2011 — Un grup de 11 întreprinzători din Moldova participă la lucrările Expoziției internaționale de produse alimentare și băuturi ˝America’s Food and Beverage Show and Conference˝, ce are loc în perioada 14-15 noiembrie 2011, în Miami, SUA. Vizita de afaceri în SUA este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Moldovei, cu scopul identificării noilor posibilităţi de colaborare.

Potrivit șefei Direcției Expoziții și Târguri a CCI, Marina Petrov, întreprinzătorii autohtoni se vor familiariza cu tendințele, tehnologiile, soluțiile integrate și noile produse în domeniul industriei alimentare și băuturilor. De asemenea, vor vizita centre de afaceri și culturale ale Statului Florida.
Programul de afaceri al manifestării pune accent pe vizitatorii specializați străini și cumpărătorii profesioniști.
Expoziția ˝America’s Food and Beverage Show and Conference˝ este considerată cel mai mare eveniment anual specializat din Statele Unite și se desfășoară pe o suprafață de peste 14 000 mp. Cu pavilioane colective, la eveniment participă agenți economici din Brazilia, China, Canada, Puerto Rico și Argentina – în total, exportatori din 28 de țări. O întreagă secțiune este dedicată produselor inovaționale. Expoziția se preconizează să fie vizitată de cumpărători profesioniști din peste 75 de țări.
www.chamber.md