Nume
Parola
Vizualizări: 4022
La Edineț va avea loc iarmarocul „Coşul de aur”, ediția I
Chisinau, 16 Septembrie 2011 — Pe 18 septembrie 2011, în or. Edineț, peste 80 de producători agricoli și agenți economici ce activează în domeniul prelucrării produselor agricole vor participa la iarmarocul „Coşul de aur”, ediția I, organizat de filiala Edineţ a Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei, primăria oraşului Edineţ și BC ”ProCredit Bank.

Precum a menționat Ina Stanciu, director al filialei Edineț a CCI, acest eveniment urmărește scopul de a crea pentru sectorul agricol o oportunitate în plus în vederea promovării, prezentării produselor și inițierii noilor parteneriate. ” Complexul agroindustrial este unul dintre cele mai reprezentative şi mai importante ramuri ale economiei. Sper ca iarmarocul să devină tradițional, deoarece producătorii agricoli au nevoie de susținere. Toamna se numără bobocii, fapt cunoscut foarte bine de fermieri, care au cu ce se mândri în acest an”.
Natalia Osadcii, director executiv al BC ”ProCredit Bank”, coorganizatorul târgului, a spus că bunele relaţii de colaborare dintre instituția pe care o reprezintă cu filială Edineţ a CCI a Moldovei şi autorităţile publice locale au permis să le ofere locuitorilor şi oaspeţilor oraşului Edineţ încă un prilej de a se delecta cu darurile toamnei, iar pentru producătorii agricoli iarmarocul este o modalitate de apreciere și un bun stimul.
Cei peste 80 de agenţi economici din diferite regiuni ale Moldovei vor veni la iarmaroc cu legume, fructe, miere, produse de panificare, produse lactate.
Pe lângă tradiționalele prezentări, degustări, iarmarocul va fi însoțit și de un program artistic.
www.chamber.md