Nume
Parola
Vizualizări: 1503
CCI a Moldovei, împreună cu alte instituții camerale din țările CEFTA, va reprezenta mediul de afaceri la o expoziție internațională din Croația
Chisinau, 13 Septembrie 2011 — În perioada 19-23 octombrie 2011, Camera de Comerț și Industrie a Moldovei, împreună cu ale instituții camerale din țările semnatare ale Acordul Central European de Comerţ Liber (CEFTA), va participa la cea de a 38-a ediție a expoziției internaționale de mobilă și decorațiuni pentru interior ”AMBIENTA-2011”, ce va avea loc în or. Zagreb, Croația,

Potrivit șefei Direcției Expoziții și Târguri a CCI a Moldovei, Marina Petrov, la standul informațional al Camerelor de Comerț din țările CEFTA, CCI a RM va prezenta informații referitor la mediul de afaceri și oportunitățile investiționale de la noi din țară. De asemenea, sunt invitați producătorii și importatorii de mobilă, care își pot promova produsele și serviciile la standul CEFTA.

La ”AMBIENTA-2011” vor lua parte producători de mobilă din Austria, Italia, Brazilia, Germania, Ungaria și alte 15 țări.

Participarea Camerelor de Comerț din țările CEFTA la eveniment are loc în cadrul proiectului de parteneriat "DIHK - CEFTA", ce are ca obiectiv general susținerea întreprinderilor mici și mijlocii din țările Europei de Sud-Est în vederea valorificării oportunităţilor oferite de Acordul Central European de Comerţ Liber.

Agenții economici interesați de această expoziție pot afla informații suplimentare la Direcţia Expoziții și Târguri a CCI a Moldovei, tel/fax: (22) 21-07-25, 23-84-10 , e-mail: expo@chamber.md.
www.chamber.md