Nume
Parola
Vizualizări: 1564
Expoziția internațională de produse alimentare și băuturi ˝America’s Food and Beverage Show and Conference˝, 14-15 noiembrie 2011, Miami, SUA
Chisinau, 9 Septembrie 2011 — Camera de Comerţ şi Industrie invită agenţii economici din sectorul agroalimentar să participe, în cadrul grupului de vizitatori specializaţi, la Expoziția internațională de produse alimentare și băuturi ˝America’s Food and Beverage Show and Conference˝, care va avea loc la Miami, Florida, SUA, în perioada 14-15 noiembrie 2011.
˝America’s Food and Beverage Show and Conference˝ este cel mai mare eveniment expozițional anual în domeniul industriei alimentare din Statele Unite.
Secțiunile tematice ale expoziției:
- Carne, produse și semifabricate din carne;
- Produse lactate;
- Băuturi nealcoolice;
- Vin și alte băuturi alcoolice;
- Conserve din fructe şi legume;
- Băcănie;
- Fast food;
- Catering;
- Echipamente pentru păstrarea și transportarea produselor alimentare ușor alterabile.
Expoziția se va desfășura pe o suprafață de peste 14 000 mp, iar state precum Brazilia, China, Canada, Puerto Rico și Argentina vor avea pavilioane colective. În total, exportatori din 28 de țări își vor prezenta produsele și serviciile, evenimentul fiind vizitat de cumpărători profesioniști din peste 75 de țări ale lumii.
Programul de afaceri foarte vast pune accent pe vizitatorii specializați străini și cumpărătorii profesioniști. O întreagă secțiune este dedicată produselor inovaționale – New-to-Market Products.
Astfel, vizitatorii expoziției se vor familiariza cu tendințe, tehnologii, soluții integrate, precum și noi produse în domeniul industriei alimentare și băuturilor.
Plecarea grupului este preconizată pentru data de 11-12 noiembrie 2011. Returul în Chișinău – 20 noiembrie 2011.
Agenții economici interesață pot expedia o cerere în adresa Direcției Târguri și Expoziții, până la data de 20 septembrie 2011.
Contacte: Direcţia Târguri şi Expoziţii a CCI a RM – Elena Moisei,
tel/fax: (37322) 21-07-25, 23-84-10
e-mail: expo@chamber.md;
www.chamber.md.