Nume
Parola
Vizualizări: 1528
La Ceadîr-Lunga a fost inaugurată ediția a V-a a târgului expozițional universal destinat businessului mic și mijlociu, ”Ceadîr- Expo 2011”
Gagauzia, 25 August 2011 — Astăzi, în or. Ceadîr-Lunga, a fost inaugurată ediția a V-a a târgului expozițional universal destinat businessului mic și mijlociu, ”Ceadîr- Expo”, ce se desfășoară în perioada 25-27 august 2011. La expoziție participă peste 20 de agenți economici din Chișinău, Comrat, Cimișlia, Taraclia, Vulcănești ș.a.
Manifestarea este organizată de filiala Găgăuzia a Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei și compania „Bugeak-Expo-Business", cu scopul de a promova produsele şi serviciile autohtone pe piaţa internă, a intensifica colaborarea dintre antreprenorii din regiune și mediul de afaceri din alte raioane ale Moldovei.
Expoziția a devenit deja tradițională și este apreciată de reprezentanții mediului de afaceri, fiind destinată gospodăriilor țărănești și întreprinderilor mici și mijlocii, care au posibilitatea să se facă remarcate în rândul consumatorilor.
În cadrul programului de afaceri al târgului expozițional va avea loc un seminar referitor la sursele de finanțare a businessului, vor fi desfășurate prezentări de companii şi produse.
Târgul ”Ceadîr- Expo” este binevenit și pentru vizitatori, deoarece este organizat în preajma începerii noului an școlar. Pe lângă produsele agroalimentare și bunurile de larg consum, aici pot fi găsite textile, încălțăminte, birotică etc.
Menționăm că, în preajma sărbătorilor naționale și începerii noului an de studii, târgul similare sunt organizate și de celelalte filiale ale Camerei de Comerț și Industrie.
www.chamber.md