Nume
Parola
Vizualizări: 1550
Misiune Economică în Ţările Scandinave
Chisinau, 26 Iulie 2011 — În perioada 11-14 septembrie 2011, în contextul vizitei oficiale a prim-ministrului RM, Vladimir Filat, în Finlanda, Suedia şi Norvegia, Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei organizează o Misiune Economică în Ţările Scandinave, la care sunt invitați să participe agenți economici autohtoni.

Manifestarea are drept obiective principale intensificarea relaţiilor comercial-economice între Moldova şi Ţările Scandinave, identificarea noilor posibilităţi de afaceri, stabilirea contactelor directe de colaborare, promovarea produselor şi serviciilor moldoveneşti pe piaţa ţărilor Scandinave, atragerea investiţiilor străine în economia Republicii Moldova.

Programul vizitei prevede întrevederi bilaterale cu reprezentanţii business-ului, vizite la companii, în cadrul cărora oamenii de afaceri din Republica Moldova vor avea posibilitatea de a purta discuţii separate cu întreprinzători din Ţările Scandinave.

Agenții economici interesați sunt rugați să completeze Formularul de participare de pe www.chamber.md și să îl remită în adresa CCI a Moldovei, prin e-mail sau fax, până la data de 10 august 2011.
Contacte:
Ludmila Rotaru, tel. 22 13 91, fax 22 13 91, e-mail: eic@chamber.md
Inga Leontean, tel. 23 87 70, fax 22 13 91, e-mail: dre@chamber.md

www.chamber.md