Nume
Parola
Vizualizări: 3593
INVITAŢIE MEDIA: 13 iulie 2011 - Ziua uşilor deschise în “Lumea Fericirii”, tabăra de vară a copiilor cu cerinţe educative speciale de pe ambele maluri ale Nistrului
Chişinău, 11 Iulie 2011 — Reprezentanţa Hilfswerk Austria în Republica Moldova organizează ziua uşilor deschise la tabăra de vară a copiilor cu cerinţe speciale de pe ambele maluri ale Nistrului care se desfăşoară cu genericul “Lumea Fericirii”, în perioada 11-15 iulie 2011, în localitatea Slobozia-Duşca, raionul Criuleni.

Această tabără are drept scop îmbunătăţirea calităţii vieţii copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi prin facilitatea accesului lor la serviciile de reabilitare individuală specială prin intermediul instituţiilor profesioniste din Republica Moldova (inclusiv şi regiunea transnistreană).

Important: Reprezentanţilor mass media care doresc să participe la eveniment se asigură transportul tur-retur. Deplasarea va avea loc miercuri, 13 iulie curent, la ora 9.30, din faţa Casei Presei.

Evenimentul este realizat în cadrul proiectului „Dezvoltarea şi promovarea Reţelei centrelor de reabilitare a copiilor cu Cerinţe Educative Speciale (CES) în Republica Moldova”, care printre obiectivele principale urmăreşte studierea, elaborarea şi introducerea în activitatea practică a centrelor reţelei a abordărilor moderne privind reabilitarea copiilor si tinerilor cu CES, precum şi sensibilizarea opiniei publice privind necesitatea şi importanţa integrării sociale a copiilor şi tinerilor cu dizabilităţii prin activităţi de lobby şi advocacy.

Pentru contact:

Tatiana ECHIM, Manager de proiecte, Hilfswerk Austria in Moldova,
Mob: 079700753, email: tatiana.echim@hwa.md

Tudor Stefan, Coordonator PR şi comunicare al Fundaţiei ERSTE în Moldova,
Mob: 069143488, e-mail: tustefan@gmail.com


Acest proiect este implementat cu sprijinul Fundaţiei ERSTE - http://www.erstestiftung.org/

Fundaţia ERSTE
În 2003, Fundaţia ERSTE a evoluat din “Erste oesterreichische Spar-Casse”, prima Bancă de Economii Austriacă. În prezent, Fundaţia ERSTE deţine 25,3% din capitalul social al Grupului Erste. Fundaţia investeşte o parte din dividendele sale în dezvoltarea societăţii civile din Austria şi Europa Centrală şi de Sud- Est. Fundaţia ERSTE susţine participarea socială şi implicarea societăţii civile. Obiectivul Fundaţiei este să-i aducă pe oameni împreună şi să ofere informaţii despre istoria recenta a unei regiuni care a cunoscut schimbări dramatice începând cu 1989. Fiind o fundaţie activă, îşi dezvoltă propriile proiecte în cadrul a 3 programe: Dezvoltare Socială, Cultură şi Europa.