Nume
Parola
Vizualizări: 2113
Lansare de proiect in comuna Răzeni.
Ialoveni, 28 Iunie 2011 — Agenția de Dezvoltare Regională Centru în colaborare cu Primăria comunei Răzeni vă invită la lansarea proiectului „Construcţia capitală a porţiunii de drum de 12 km pentru 7 localități din regiunea Centru - acces direct la magistrala națională”. Evenimentul va avea loc pe data de 30 iunie 2011, ora 10.00, în incinta primăriei comunei Răzeni, pe adresa: com. Răzeni, r. Ialoveni.
La eveniment vor participa reprezentanți și funcționari al Ministerului Construcții și Dezvoltării Regionale, reprezentanți ai Consiliului Raional Ialoveni, primarii localităților partenere la proiectul dat, reprezentanţi ai societăţii civile şi a sectorului privat.
Proiectul care se va lansa, va duce la creșterea și imbunătățirea condițiilor de activitate a subiecților din regiune, dar de asemena va avea un impact pozitiv asupra intregii regiuni. Acest proiect este unul din cele 9 proiecte care au fost selectate pentru finanțare în anul 2011, dintre cele 67 depuse la primul apel de proiecte. Partenerii proiectului dat, vor fi primăriile a trei localități, Consiliul Raional Ialoveni și executorul lucrărilor, care vor semna un acord de parteneriat pentru a asigura bunul mers al desfășurării proiectului.
Pentru detalii contactaţi responsabilul de comunicare și informare: N, Munteanu, tel:268-22692 sau e-mail: oficiu.adrc@gmail.com
Ialoveni, 25 ianuarie, 2011
Notă: Agenţia de Dezvoltare Regionala Centru reprezintă o instituţie publică necomercială, subordonată Ministerului Construcţiilor şi Dezvoltării Regionale, creată pentru implementarea Strategiei de Dezvoltare Regională şi a Planului Operaţional. De asemenea facilitarea executării deciziilor consiliilor regionale de dezvoltare şi atragerea de fonduri investiţionale suplimentare. Scopul Agenţiei de Dezvoltare Regionala Centru îl reprezintă contribuția la dezvoltarea durabilă şi echitabilă a Regiunii Centru prin înlăturarea disparităţilor şi dezechilibrului dintre zonele regiunii, în folosul locuitorilor ei.