Nume
Parola
Vizualizări: 1535
Un grup de 5 agenți economici autohtoni participă la ”Iarmarocul Korensk din Kursk”
Gagauzia, 23 Iunie 2011 — Un grup de 5 agenți economici din UTA Găgăuzia participă cu stand colectiv la cea de a XI-a ediţie a expoziţiei interregionale universale cu vânzare „Iarmarocul Korensk din Kursk (Курская Коренская ярмарка)”, ce se desfășoară în perioada 23-26 iunie 2011, în regiunea Kursk, Rusia.
Participarea oamenilor de afaceri autohtoni la eveniment este organizată de autoritățile publice ale UTA Găgăuzia în comun cu filiala Găgăuzia a Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei, cu scopul de a promova produsele și companiile autohtone pe piața rusă, a face schimb de experiență și a găsi noi parteneri de afaceri.
Potrivit directorului filialei Găgăuzia a CCI, Petru Pașalî, la standul Moldovei vor fi expuse vinuri, alte băuturi alcoolice, produse agroalimentare, articole de artizanat. ”Începând cu anul 2003, tradițional, prin intermediul CCI, întreprinzători din Moldova iau parte la această expoziție. La ediția din anul curent businessmenii noștri vor avea întrevederi bilaterale în vederea exportului de fructe și legume. De asemenea, vor participa la un seminar în cadrul căruia va fi prezentat echipament agricol, noi tehnologii utilizate în agricultură”, a precizat sursa citată.
Deoarece regiunea respectivă este cunoscută drept un loc pentru pelerinaj, programul expoziției prevede și manifestări cu caracter religios.
Menționăm că la târg iau parte delegaţii de peste hotare şi din mai multe regiuni ale Federaţiei Ruse.
„Iarmarocul Korensk din Kursk 2011” este organizat de administrația regiunii Kursk, Camera de Comerț și Industrie din Kursk și Eparhia Kursk.
www.chamber.md