Nume
Parola
Vizualizări: 1526
Combinat de vinuri „Cricova” îşi promovează produsele pe litoralul românesc
Chisinau, 9 Iunie 2011 — Combinat de vinuri „Cricova” îşi promovează produsele la salonul internaţional „WINE FEST 2011”, ediţia I, care se desfăşoară în perioada 8-11 iunie 2011, la Complexul Expoziţional „Perla”, staţiunea Mamaia, România. Participarea la expoziţie este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Moldovei.
Precum a informat şefa Direcţiei Expoziţii şi Târguri a CCI, Marina Petrov, salonul „WINE FEST 2011” are loc în cadrul Târgului Naţional de Agricultură şi Industrie Alimentară „Expoagroutil 2011”, ediţia a XIX-a, concomitent cu Salonul Regional al Cercetării (ediţia a II-a).
Obiectivul participării la manifestare este prezentarea vinurilor autohtone publicului vizitator şi promovarea acestora cu scopul valorificării pieţei din România şi, în special, a litoralului românesc.
La „WINE FEST 2011” participă producători de vin, echipamente şi tehnologii pentru vin, materii prime, ambalaje, material săditor de viţă de vie, etc. din România, precum şi din alte state.
Pe toată perioada Salonului vor fi organizate degustări ale mostrelor expoziţionale de vin, divin şi alte băuturi alcoolice prezentate de expozanţi. De asemenea, vor avea loc seminare/conferinţe tematice cu privire la acţiunile şi direcţiile Uniunii Europene din sectorul vitivinicol.
www.chamber.md