Nume
Parola
Vizualizări: 2539
Expoziţie internaţională de încălţăminte, genţi şi accesorii „AYAKKABI WINTER 2011”
Chisinau, 27 Mai 2011 — Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova informează agenţii economici că, în perioada 16 - 19 iunie 2011, în oraşul Izmir, Turcia, va avea loc cea de a 30-a ediţie a expoziţiei internaționale de încălţăminte, genți și accesorii ”AYAKKABI WINTER 2011”.

La expoziţie vor fi prezentate colecţii pentru sezonul 2011. În mod tradiţional, vor participa companii din diferite ţări ale lumii, precum şi întreprinderi turceşti producătoare de încălţăminte, genţi, articole din piele şi accesorii.

Vastul program de afaceri al expoziţiei va include demonstrarea colecţiilor de încălţăminte ale diferitor companii şi creatori de modă, prezentări de modele, seminare pentru specialişti, consultaţii, discuţii, concursuri, conferinţe de presă.

La ediţia curentă a expoziţiei vor participa peste 150 de producători din 65 de ţări, iar numărul vizitatorilor se preconizează să atingă cifra de 100 000, din 31 de ţări.

Principalele categorii tematice

* Încălţăminte: pentru femei, bărbaţi, copii, medicinală şi ortopedică,încălţăminte pentru casă, sport şi odihnă, lucru, încălţăminte din piele, materiale sintetice, materie primă, piele şi alte materiale pentru producerea încălţămintei
* Alte materiale şi componente
* Utilaje pentru încălţăminte şi articole din piele
* Accesorii: genţi, genţi de voiaj, rucsacuri, poşete şi portofele, curele, mănuşi, mape, produse de curăţare, utilaje de măsurare a piciorului, echipament, tălpi

Pentru vizitatorii din Moldova se oferă gratis:
1. Cazare hotel 4*** - 3 zile/2 nopţi cu mic dejun.
2. Transport aeroport - hotel - complexul expoziţional.
3. Traducător în limba rusă.
4. Prânzul pe teritoriul centrului expoziţional.

Informaţii suplimentare:

Direcţia Târguri şi Expoziţii a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova
tel. 21 14 42, 23 84 10, 21 07 25,
E-mail: expo@chamber.md
www.chamber.md