Nume
Parola
Vizualizări: 2920
Experţii economici IDIS fac bilanţul primelor patru luni din 2011
15 Mai 2011 — Centrul de Politici Economice al IDIS „Viitorul” lansează luni, 16 mai 2011, ora 10:00, o nouă ediţie a „Monitorul Economic: analize şi prognoze trimestriale”. Acest număr analizează primele patru luni ale anului 2011. În special, experţii se vor referi la reapariţia premiselor pentru scumpirea resurselor energetice, ceea ce ar atrage după sine creşterea preţurilor de consum.

Evenimentul va avea loc în sala de conferinţe a Institutului pentru Dezvoltare şi Iniţiative Sociale (IDIS) „Viitorul”, et. 2, situat pe str. Iacob Hîncu 10/1, MD-2005, Chişinău. La dezbateri sunt invitaţi oficiali de la Ministerul Economiei, Ministerul Finanţelor, Banca Naţională a Moldovei, Biroul Naţional de Statistică, precum şi mass-media.

Din anul 2004, Monitorul Economic produce cu regularitate predicţii economice, analize de impact, constituind o platformă de reflecţie. Caracterul aplicat al analizelor şi recomandărilor de politici, făcute de experţii IDIS „Viitorul”, ajută la o mai bună înţelegere asupra tranziţiei din Republica Moldova.