Nume
Parola
Vizualizări: 1685
Întreprinzători autohtoni participă la „Misiunea Cumpărătorului”
Chisinau, 26 Aprilie 2011 — În perioada 25 - 28 aprilie 2011, reprezentanţi ai companiilor „Etalon Prim”, “Ianitor”, „Prima-Fichir” şi „Steclar”, care activează în domeniul construcţiilor, participă la programul internaţional „Misiunea Cumpărătorului”, ce are loc la Istanbul, în cadrul celei de a 34-a ediţie a expoziţiei „Turkeybuild Istanbul 2011”.

Vizita de afaceri în Turcia este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei, cu scopul de a intensifica relaţiile comercial-economice moldo-turceşti, a identifica noi posibilităţi de afaceri şi a familiarizarea întreprinzătorii autohtoni cu ultimele noutăţi în domeniu.
Precum a informat directorul Departamentului Dezvoltarea Competenţelor al CCI, Mihai Bîlba, programul internaţional „Misiunea Cumpărătorului” este coordonat de către Subsecretariatul pentru Comerţ Extern al Prim-ministrului Turciei. „În cadrul manifestării, pe 26 aprilie, businessmenii din Moldova vor avea întrevederi bilaterale de afaceri cu reprezentanţi ai companiilor turceşti. Ei vor purta negocieri directe cu întreprinderi interesate de iniţierea colaborării cu parteneri din RM.
Pe 27 aprilie, agenţii economici autohtoni vor vizita expoziţia „Turkeybuild Istanbul 2011”, care este cea mai importantă expoziţie specializată în domeniul construcţiilor din Turcia, reunind peste 800 de participanţi din 15 ţări. Aici sunt expuse: utilaje şi echipamente, materiale de construcţie, mobilier şi accesorii, sisteme de transport, de iluminare, încălzire, ventilaţie, izolare, etc”, a spus Mihai Bilba.

Expoziţia comercială internaţională de construcţii, materiale şi tehnologii pentru construcţie „Turkeybuild Istanbul 2011” este organizată de Building Information Center.
www.chamber.md